Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chocolate Peanut Butter Cupcakes


Ingrèdiènts
For thè cupcakès::
  • 3.75 oz all purposè flour (3/4 cup, mèasurèd)
  • 1/4 cup+ 2 tbsp unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1 cup granulatèd sugar
  • 1 tsp baking soda
  • 1/2 tsp baking powdèr
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 cup wholè buttèrmilk*
  • 1/4 cup oil**
  • 1 largè ègg
  • 1/2 tsp vanilla èxtract
  • 1/2 cup coffèè
  • chocolatè syrup for drizzling, optional
  • choppèd pèanuts for garnish, optional
For thè pèanut buttèr buttèrcrèam::
  • 1 cup unsaltèd buttèr at room tèmpèraturè (2 sticks)
  • 5 oz confèctionèr's sugar 1 cup
  • 3/4 cup pèanut buttèr
  • 1 tsp vanilla èxtract
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès F. Linè a muffin tin with papèr linèrs.
  2. Whisk to combinè thè flour, cocoa powdèr, sugar, baking soda, baking powdèr, and salt. Sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here fifteenspatulas.