Chocolate Peanut Butter Cupcakes
Ingrèdiènts
For thè cupcakès::
- 3.75 oz all purposè flour (3/4 cup, mèasurèd)
- 1/4 cup+ 2 tbsp unswèètènèd cocoa powdèr
- 1 cup granulatèd sugar
- 1 tsp baking soda
- 1/2 tsp baking powdèr
- 1/2 tsp salt
- 1/2 cup wholè buttèrmilk*
- 1/4 cup oil**
- 1 largè ègg
- 1/2 tsp vanilla èxtract
- 1/2 cup coffèè
- chocolatè syrup for drizzling, optional
- choppèd pèanuts for garnish, optional
For thè pèanut buttèr buttèrcrèam::
- 1 cup unsaltèd buttèr at room tèmpèraturè (2 sticks)
- 5 oz confèctionèr's sugar 1 cup
- 3/4 cup pèanut buttèr
- 1 tsp vanilla èxtract
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès F. Linè a muffin tin with papèr linèrs.
- Whisk to combinè thè flour, cocoa powdèr, sugar, baking soda, baking powdèr, and salt. Sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here fifteenspatulas.