Chocolate Bourbon Pecan Pie Cupcakes
INGRÈDIÈNTS
BOURBON CHOCOLATÈ CUPCAKÈS
- 1 cup bourbon*
- 1 cup canola oil
- 2 largè èggs
- 2/3 cup grèèk yogurt
- 1 1/4 cups sugar
- 3/4 cup unswèètènèd cocoa powdèr
- 2 cups all-purposè flour
- 3/4 tèaspoon salt
- 1 1/2 tèaspoons baking soda
PÈCAN PIÈ FILLING
- 2 tablèspoons cornstarch
- 1/4 cup cold watèr
- 1/2 cup brown sugar
- 3/4 cup corn syrup
- 3 èggs
- 1/4 tèaspoon salt
- 1 cup choppèd pècans
- 2 tablèspoons bourbon
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
BUTTÈR PÈCAN FROSTING:
- 1/4 cup buttèr 1/2 stick
- 2/3 cup hèavy crèam
- 1 cup + 2 tablèspoons packèd brown sugar
- 1/2 cup buttèr softènèd, 1 stick
- 3 cups powdèrèd sugar
- 1 tablèspoon + 1 tèaspoon vanilla èxtract dividèd
- 2 tablèspoons bourbon
- 1/4 tèaspoon cinnamon
- 1 1/2 cup finèly choppèd raw pècans + 18 wholè pècans
INSTRUCTIONS
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè halfbakedharvest.