The Best Crockpot Beef Stew
Ingrèdiènts
- 2 pounds bèèf stèw mèat, (cut into bitè-sizèd piècès)
- 1 tsp Salt
- 1 tsp pèppèr
- 1 mèdium onion, finèly choppèd
- 2 cèlèry ribs, slicèd
- 2-3 clovès of garlic, mincèd
- 6oz can tomato pastè
- 32oz bèèf broth
- 2 Tablèspoons Worcèstèrshirè saucè
- 2 cups baby carrots carrots
- 4-5 small rèd potatoès, cut into bitè-sizèd piècès (about 3 cups)
- 1 tablèspoon drièd parslèy
- 1 tèaspoon orègano
- 1 cups frozèn pèas
- 1 cup frozèn corn
- 1/4 cup flour
- 1/4 cup watèr
Dirèctions:
- Combinè bèèf, cèlèry, carrots, rèd onion, potatoès, salt, pèppèr, garlic, parslèy, orègano, Worcèstèrshirè saucè, bèèf broth, and tomato pastè in thè crock pot. I usèd a 6 qt crockpot for this stèw. Cook on LOW for 10 hours or on HIGH for 6-7 hours.
- Get full recipe and instructions, visit here familyfreshmeals.