Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best Crockpot Beef Stew


Ingrèdiènts
  • 2 pounds bèèf stèw mèat, (cut into bitè-sizèd piècès)
  • 1 tsp Salt
  • 1 tsp pèppèr
  • 1 mèdium onion, finèly choppèd
  • 2 cèlèry ribs, slicèd
  • 2-3 clovès of garlic, mincèd
  • 6oz can tomato pastè
  • 32oz bèèf broth
  • 2 Tablèspoons Worcèstèrshirè saucè
  • 2 cups baby carrots carrots
  • 4-5 small rèd potatoès, cut into bitè-sizèd piècès (about 3 cups)
  • 1 tablèspoon drièd parslèy
  • 1 tèaspoon orègano
  • 1 cups frozèn pèas
  • 1 cup frozèn corn
  • 1/4 cup flour
  • 1/4 cup watèr
Dirèctions:
  1. Combinè bèèf, cèlèry, carrots, rèd onion, potatoès, salt,  pèppèr, garlic, parslèy, orègano, Worcèstèrshirè saucè, bèèf broth, and tomato pastè in thè crock pot. I usèd a 6 qt crockpot for this stèw.  Cook on LOW for 10 hours or on HIGH for 6-7 hours.
  2. Get full recipe and instructions, visit here familyfreshmeals.