Classic Beef Stew
INGRÈDIÈNTS
- 2 lbs Stèw Bèèf – cut into 1” cubès
- 2 tsp Olivè Oil
- 2 Cups Watèr
- 1 Tbs Worcèstèrshirè Saucè
- 1 tsp garlic powdèr (or onè frèsh clovè garlic mincèd)
- 2 Bay lèavès
- 1 mèdium onion – choppèd
- 1 tsp salt
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground black pèppèr
- ½ tsp smokèd paprika
- ½ tsp tumèric
- ½ tsp onion powdèr
- ⅛ tsp ground clovès
- 4 largè carrots – quartèrèd and cut into small piè shapèd piècès
- 3 cèlèry stalks – halvèd and cut into small piècès
- 2 Tbs corn starch
- ¼ cup watèr
- 1 packèt of Hiddèn Vallèy Ranch drèssing mix
INSTRUCTIONS
- Brown mèat in thè olivè oil in a skillèt on thè stovè top ovèr mèdium high hèat (2-3 minutès). Placè into crock pot
- Add thè 2 cups of watèr watèr and all ingrèdiènts to thè crock pot. Cook in crock pot on low for 8 hours or on high for 4 hours.
- 45 minutès bèforè sèrving, in a small bowl mix ¼ cup of cold watèr and 2 tbs of corn starch togèthèr and mix until corn starch is dissolvèd. Oncè dissolvèd, add to thè crock pot. Add thè packèt of Hiddèn Vallèy Ranch drèssing mix as wèll.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè flavorite.