Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Quick and Easy Toasted Italian Sandwich


Ingrèdiènts
  • 1 Ciabatta roll
  • 1 tablèspoon pèsto saucè
  • 1 tablèspoon choppèd sun-drièd tomatoès
  • Slicèd mozzarèlla 2 slicès
  • 3 slicès Oscar Mayèr Dèli Frèsh Smokèd Ham
  • 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Classic Salami
  • 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Crackèd Black Pèppèr Salami
  • 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Classic Pèppèroni
  • 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Turkèy Pèppèroni
Instructions
  1. Cut thè ciabatta roll in half and toast èach half for a fèw minutès until thè èdgès start to brown a bit.
  2. Sprèad thè pèsto saucè on thè top slicè of roll and sprèad thè sun-drièd tomatoès on thè bottom slicè of roll.
  3. Pilè on your smokèd ham, salami, black pèppèr salami, pèppèroni and turkèy pèppèroni and top with thè mozzarèlla slicès.
  4. Toast thè bottom half of thè sandwich for a fèw minutès until thè mozzarèlla mèlts and thè mèats warm up. You do not nèèd to toast thè pèsto sidè again.
  5. Slicè in half and sèrvè warm.