Quick and Easy Toasted Italian Sandwich
Ingrèdiènts
- 1 Ciabatta roll
- 1 tablèspoon pèsto saucè
- 1 tablèspoon choppèd sun-drièd tomatoès
- Slicèd mozzarèlla 2 slicès
- 3 slicès Oscar Mayèr Dèli Frèsh Smokèd Ham
- 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Classic Salami
- 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Crackèd Black Pèppèr Salami
- 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Classic Pèppèroni
- 1 slicè Oscar Mayèr Old World Stylè Turkèy Pèppèroni
Instructions
- Cut thè ciabatta roll in half and toast èach half for a fèw minutès until thè èdgès start to brown a bit.
- Sprèad thè pèsto saucè on thè top slicè of roll and sprèad thè sun-drièd tomatoès on thè bottom slicè of roll.
- Pilè on your smokèd ham, salami, black pèppèr salami, pèppèroni and turkèy pèppèroni and top with thè mozzarèlla slicès.
- Toast thè bottom half of thè sandwich for a fèw minutès until thè mozzarèlla mèlts and thè mèats warm up. You do not nèèd to toast thè pèsto sidè again.
- Slicè in half and sèrvè warm.