Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Easy Beef Stew


INGRÈDIÈNTS
  • 1/4 cup plus 1 tablèspoon all-purposè flour
  • 2 tèaspoons koshèr salt, plus morè for sèasoning
  • 1 tèaspoon frèshly ground black pèppèr, plus morè for sèasoning
  • 1 (3-pound) bonèlèss chuck roast
  • 3 tablèspoons vègètablè oil
  • 1 mèdium yèllow onion, largè dicè
  • 2 tablèspoons tomato pastè
  • 1 cup dry rèd winè
  • 4 cups (1 quart) low-sodium bèèf broth
  • 2 bay lèavès
  • 4 frèsh thymè sprigs
  • 3 mèdium carrots
  • 3 mèdium cèlèry stalks
  • 4 mèdium Yukon Gold potatoès (about 1 1/2 pounds)
  • 1 cup frozèn pèas
INSTRUCTIONS
  1. 1Placè 1/4 cup of thè flour and thè mèasurèd salt and pèppèr in a largè bowl and whisk to combinè; sèt asidè. Trim thè roast of èxcèss fat and sinèw and cut it into 1- to 1-1/2-inch cubès. Placè thè mèat in thè flour mixturè and toss to coat; sèt asidè.
  2. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè chowhound.