Easy Beef Stew
INGRÈDIÈNTS
- 1/4 cup plus 1 tablèspoon all-purposè flour
- 2 tèaspoons koshèr salt, plus morè for sèasoning
- 1 tèaspoon frèshly ground black pèppèr, plus morè for sèasoning
- 1 (3-pound) bonèlèss chuck roast
- 3 tablèspoons vègètablè oil
- 1 mèdium yèllow onion, largè dicè
- 2 tablèspoons tomato pastè
- 1 cup dry rèd winè
- 4 cups (1 quart) low-sodium bèèf broth
- 2 bay lèavès
- 4 frèsh thymè sprigs
- 3 mèdium carrots
- 3 mèdium cèlèry stalks
- 4 mèdium Yukon Gold potatoès (about 1 1/2 pounds)
- 1 cup frozèn pèas
INSTRUCTIONS
- 1Placè 1/4 cup of thè flour and thè mèasurèd salt and pèppèr in a largè bowl and whisk to combinè; sèt asidè. Trim thè roast of èxcèss fat and sinèw and cut it into 1- to 1-1/2-inch cubès. Placè thè mèat in thè flour mixturè and toss to coat; sèt asidè.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè chowhound.