Quick and Easy Chicken Florentine Grilled Cheese Recipe
ÌNGRÈDÌÈNTS:
- 2 tèaspoons olìvè oìl
- 1 small bonèlèss skìnlèss chìckèn brèast*
- Koshèr salt and frèshly-crackèd black pèppèr
- 2 slìcès of brèad (Ì usèd sourdough)
- buttèr
- 3-4 Arla NaturallyGood Fontìna Chèèsè Slìcès
- 2 tablèspoons roughly-choppèd sun-drìèd tomatoès
- 1 handful frèsh baby spìnach**
DÌRÈCTÌONS:
- Hèat oìl ìn a mèdìum sautè pan ovèr mèdìum-hìgh hèat. Whìlè thè oìl ìs hèatìng, sèason thè chìckèn wìth a gènèrous pìnch of salt and black pèppèr. Add thè chìckèn to thè pan and cook for 6-8 mìnutès, turnìng oncè, untìl thè chìckèn ìs cookèd through and no longèr pìnk on thè ìnsìdè. Rèmovè pan from hèat, thèn transfèr thè chìckèn to a cuttìng board and lèt ìt rèst for 5 mìnutès. Thèn slìcè ìt ìnto thìn strìps.
- Whìlè thè chìckèn ìs rèstìng, buttèr onè sìdè of èach pìècè of brèad.
- Placè onè slìcè (buttèr-sìdè down) on your prèp surfacè. Layèr ìt èvènly wìth 1-2 chèèsè slìcès, followèd by thè chìckèn slìcès, sun-drìèd tomatoès, spìnach, and thè rèmaìnìng slìcè of brèad (buttèr-sìdè up).
- Rìnsè out thè sautè pan (ìf nèèdèd), thèn rèturn ìt to thè stovè ovèr mèdìum-hìgh hèat. Carèfully transfèr thè sandwìch to thè pan and cook for 4-5 mìnutès on thè fìrst sìdè, or untìl thè brèad ìs toastèd and thè chèèsè starts to mèlt. Carèfully flìp thè sandwìch to thè othèr sìdè, and cook for 3-4 mìnutès or untìl thè brèad ìs toastèd.
- Rèmovè from pan, slìcè thè sandwìch down thè mìddlè, and sèrvè warm.