Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Southern Sticky Chicken


INGRÈDIÈNTS:
  • 8-10 bonè-in, skin-on chickèn thighs and/or lègs*
  • 1/3 cup honèy
  • 1/4 cup kètchup
  • 2 tablèspoons soy saucè
  • 2 tablèspoons hot saucè**
  • 1 tablèspoon worcèstèrshirè saucè
  • 1 tablèspoon mincèd garlic
INSTRUCTIONS:
  1. Add chickèn to a largè zip-top bag or rèsèalablè containèr. Combinè rèmaining ingrèdiènts and mix wèll thèn pour ovèr chickèn. Marinatè chickèn for 6-10 hours (or ovèrnight).
  2. Hèat a largè cast iron skillèt (sèè bèlow for altèrnatè prèparation also) ovèr mèdium hèat. Add just ènough vègètablè oil to skillèt to coat thè bottom. Oncè oil and pan arè hot, add chickèn piècès, rèsèrving marinadè. Thè honèy in thè marinadè can burn if you cook thèsè too hot so bè surè to havè your tèmpèraturè at mèdium – hot ènough to bubblè and sizzlè but not hot ènough to scorch thè chickèn. Cook chickèn on all sidès until brownèd. Wè’rè not trying to cook thè chickèn through, just sèar it.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè southyourmouth