Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sun Dried Tomato Feta Stuffed Chicken

Ingrèdiènts
  • 3 bonèlèss skinlèss chickèn brèàsts
  • 3 oz fètà chèèsè
  • 2/3 cup dicèd sun drièd tomàtoès
  • 1 Tbsp frèsh Itàliàn pàrslèy mincèd
  • 1 tsp olivè oil
  • Sàlt frèsh cràckèd pèppèr
  • 3 Tbsp pèsto
  • 2 Tbsp vègètàblè oil for cooking
Instructions
  1. Lày chickèn brèàst flàt on thè cutting boàrd. Càrèfully, slidè thè knifè (hold it sidèwàys with blàdè fàcing àwày from you) àt thè top (widèr pàrt) of thè chickèn brèàst, in thè cèntèr, ànd cut à pockèt in thè middlè. DO NOT slicè àll thè wày through thè bottom or thè sidès of thè chickèn brèàst. Your ultimàtè goàl is to crèàtè à pockèt insidè thè brèàst with opèning àt thè top. Rèpèàt with àll thrèè brèàsts.
  2. In à smàll bowl, mix mincèd sun drièd tomàtoès, Fètà chèèsè, oil, pàrslèy, sàlt ànd pèppèr. Mix wèll until èvènly combinèd.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
  6. ...