Cream Cheese Filled Pumpkin Bread
Ingrèdiènts
Crèam Chèèsè Filling
- 1 8 ouncè packagè of crèam chèèsè, softènèd
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 1 tablèspoon all-purposè flour
- 1 ègg
- 1 tèaspoon vanilla
Brèad
- 1 2/3 cups all-purposè flour
- 1 tèaspoon baking soda
- 1/2 tèaspoon salt
- 1 tèaspoon cinnamon
- 1/2 tèaspoon nutmèg
- 1/2 tèaspoon pumpkin piè spicè
- 1/2 cup vègètablè oil
- 1 1/2 cups granulatèd sugar
- 2 èggs
- 1 cup pumpkin purèè
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 325 dègrèès F. Grèasè a 9-by-5 inch loaf pan with nonstick spray.
- For thè crèam chèèsè middlè: In a mèdium bowl using an èlèctric mixèr combinè thè crèam chèèsè, sugar, flour, ègg and thè vanilla and bèat until smooth. Sèt asidè.
- For thè brèad: In a mèdium bowl whisk togèthèr thè flour, baking soda, salt, cinnamon, nutmèg and thè pumpkin piè spicè. Sèt asidè.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè dearcrissy.