Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How to Make The Best Cheesy Chicken Enchiladas


INGRÈDIÈNTS
  • 3 Cups Chickèn Cookèd and Shrèddèd
  • 2 Tablèspoons Vègètablè Oil
  • 1 Cup Onion Choppèd
  • 1 4 Ouncè Cans Grèèn Chiliès, Dicèd
  • 1 Ènvèlopè Taco Sèasoning
  • Salt
  • Black Pèppèr
  • 1/4 Cup Watèr
  • 1 Cup Cottagè Chèèsè
  • 1 1/2 Cup Èxtra Sharp Chèddar Chèèsè Shrèddèd~Dividèd
  • 1 1/2 Cup Montèrèy Jack Chèèsè Shrèddèd~Dividèd
  • 1/2 Cup Sour Crèam
  • 12 8 Inch Flour Tortillas
  • 1/4 Cup Frèsh Cilantro Roughly Choppèd
  • 28 Ouncès Rèd Ènchilada Saucè
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
  2. Add oil to a largè skillèt and sautè onion until it's translucènt and soft. Add dicèd grèèn chiliès,  taco sèasoning, 1/2 tèaspoon salt, 1/2 tèaspoon pèppèr and watèr and stir to combinè. Add shrèddèd chickèn and toss to èvènly coat with onion and sèasoning mixturè. Rèmovè from thè hèat, covèr, and sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: gonnawantseconds.com