How to Make The Best Cheesy Chicken Enchiladas
INGRÈDIÈNTS
- 3 Cups Chickèn Cookèd and Shrèddèd
- 2 Tablèspoons Vègètablè Oil
- 1 Cup Onion Choppèd
- 1 4 Ouncè Cans Grèèn Chiliès, Dicèd
- 1 Ènvèlopè Taco Sèasoning
- Salt
- Black Pèppèr
- 1/4 Cup Watèr
- 1 Cup Cottagè Chèèsè
- 1 1/2 Cup Èxtra Sharp Chèddar Chèèsè Shrèddèd~Dividèd
- 1 1/2 Cup Montèrèy Jack Chèèsè Shrèddèd~Dividèd
- 1/2 Cup Sour Crèam
- 12 8 Inch Flour Tortillas
- 1/4 Cup Frèsh Cilantro Roughly Choppèd
- 28 Ouncès Rèd Ènchilada Saucè
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
- Add oil to a largè skillèt and sautè onion until it's translucènt and soft. Add dicèd grèèn chiliès, taco sèasoning, 1/2 tèaspoon salt, 1/2 tèaspoon pèppèr and watèr and stir to combinè. Add shrèddèd chickèn and toss to èvènly coat with onion and sèasoning mixturè. Rèmovè from thè hèat, covèr, and sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here: gonnawantseconds.com