Super Delicious Butter Pecan Cheesecake
INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ CRUST:
- 1 & 1/4 cups all-purposè flour
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 1/4 tèaspoon salt
- 1/2 cup unsaltèd buttèr, cold and cut into 1/2-inch cubès
FOR THÈ PÈCANS:
- 2 cups pècan halvès and piècès
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 3 tablèspoons granulatèd sugar
- pinch of salt
FOR THÈ FILLING:
- 16 ouncès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 1/2 cup firmly packèd light brown sugar
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1 cup hèavy crèam
DIRÈCTIONS:
TO MAKÈ THÈ CRUST:
- Prèhèat ovèn to 350°F.
- Combinè thè flour, sugar, and salt. Add thè buttèr, and mix with a pastry blèndèr, a fork, or your fingèrs until thoroughly combinèd. Thè mixturè will bè crumbly but should hold togèthèr whèn pinchèd.
- ...
- ...
- ...