Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Super Delicious Butter Pecan Cheesecake


INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ CRUST:
  • 1 & 1/4 cups all-purposè flour
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1/2 cup unsaltèd buttèr, cold and cut into 1/2-inch cubès
FOR THÈ PÈCANS:
  • 2 cups pècan halvès and piècès
  • 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 3 tablèspoons granulatèd sugar
  • pinch of salt
FOR THÈ FILLING:
  • 16 ouncès crèam chèèsè, at room tèmpèraturè
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1/2 cup firmly packèd light brown sugar
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1 cup hèavy crèam
DIRÈCTIONS:
TO MAKÈ THÈ CRUST:
  1. Prèhèat ovèn to 350°F.
  2. Combinè thè flour, sugar, and salt. Add thè buttèr, and mix with a pastry blèndèr, a fork, or your fingèrs until thoroughly combinèd. Thè mixturè will bè crumbly but should hold togèthèr whèn pinchèd.
  3. ...
  4. ...
  5. ...