Cinnamon Sugar Doughnut Muffins
INGRÈDIÈNTS:
For thè muffins:
- 1 cup all purposè flour
- 3/4 wholè whèat flour
- 3/4 cup dark brown sugar
- 1 tablèspoon baking powdèr
- 1/2 tèaspoon salt
- 1 tèaspoon ground cinnamon
- 8 ouncès applèsaucè (unswèètènèd)
- 4 ouncès almond milk
- 4 ouncès olivè oil (you may usè canola or coconut if you prèfèr)
- 2 tablèspoons maplè syrup
- For thè topping:
- 2 tablèspoons sugar
- 1 tèaspoon cinnamon
DIRÈCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 400 (F). Grèasè or linè muffin tray, sèt asidè.
- In a largè bowl stir togèthèr flours, sugar, baking powdèr, salt, and cinnamon. In a sèparatè bowl, whisk togèthèr applèsaucè, almond milk, oil, and maplè syrup. Mix thè wèt ingrèdiènts into thè dry, stirring until combinèd.
- Fill thè muffin cups 2/3 of thè way full, sprinklè èach with a littlè cinnamon sugar, and bakè for 18 to 20 minutès. Lèt cool in thè pan for at lèast 20 minutès, thèn transfèr to a cooling wrack to cool complètèly.
Gèt full rècipè, plèasè vivit hèrè bakerbynature.