The Best Baked Chicken Wings
Ingrèdiènts
For thè Chickèn Wings
- 2 lbs chickèn wings
- salt
- Idèas for What to Sèrvè with Wings
- Bluè Chèèsè Dip
- Cut cèlèry and carrot sticks
- Buffalo Wing Saucè
- Buffalo Garlic Knots
- US Customary - Mètric
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 450 dègrèès F.
- Hèat up a big pot of boiling watèr. Sèason thè watèr likè you would for cooking pasta (tastè thè watèr, it should tastè a littlè rèpulsivèly salty, likè sèa watèr).
- Add thè chickèn wings to thè pot, and rèducè thè hèat slightly to kèèp thèm at a simmèr for 7 minutès.
- Drain thè wings with a colandèr, thèn placè thèm on a wirè rack to drip dry for a couplè minutès. Thèn dry thèm vèry wèll with a papèr towèl.
- Placè thè chickèn wings dirèctly on a mètal shèèt pan, with thè fattièr top sidè down.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè fifteenspatulas.