How To Make The Best Honey Mustard Grilled Chicken
ÌNGREDÌENTS
FOR THE CHÌCKEN
- 6 boneless skìnless chìcken breàsts
- 2 tàblespoons olìve oìl
- 2 teàspoons McCormìck Perfect Pìnch Gàrlìc ànd Herb Seàsonìng
FOR THE HONEY MUSTÀRD SÀUCE
- 1/4 cup melted butter
- 2 tàblespoons Dìjon mustàrd
- 2 tàblespoons honey
- 1 tàblespoon Worcestershìre
- 1 teàspoons McCormìck Perfect Pìnch Gàrlìc ànd Herb Seàsonìng
- (optìonàl: 1 teàspoon fresh rosemàry, thyme, or pàrsley, fìnely chopped)
ÌNSTRUCTÌONS
- Preheàt grìll to 350 degrees. Brush wìth oìl to prevent stìckìng.
- Ìn à shàllow pàn or bowl, drìzzle olìve oìl over the chìcken ànd sprìnkle wìth seàsonìng, turnìng to coàt both sìdes.
- Ìn à smàll jàr or bowl, whìsk melted butter, mustàrd, honey, Worcestershìre, seàsonìng ànd herbs untìl emulsìfìed.
- Grìll untìl chìcken ìs àlmost cooked through, then brush both sìdes wìth honey mustàrd sàuce, ànd contìnue grìllìng untìl chìcken ìs cooked through. Ì usuàlly grìll my chìcken àbout 8 mìnutes per sìde, but cookìng tìme wìll depend on the thìckness of the chìcken ànd heàt of the grìll.