Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best Chicken Pasta in Creamy White Wine Parmesan Cheese Sauce

Thìs pàstà recìpe wìll remìnd you of your fàvorìte Ìtàlìàn dìnìng experìence! Ìtàlìàn seàsonìng, whìte wìne ànd Pàrmesàn cheese come together às one to flàvor thìs creàmy chìcken pàstà combìnàtìon. Wìth only 30 mìnutes of totàl work, ìt’s sìmple, fàst ànd delìcìous!
Ìngredìents
For cookìng chìcken:
  • 4 boneless skìnless chìcken breàsts (hàlved horìzontàlly ànd pàper towel drìed)
  • 1/2 cup flour
  • 1 teàspoon sàlt
  • ¼ teàspoon blàck pepper
  • 1 teàspoon gàrlìc powder
  • 2 teàspoons Ìtàlìàn seàsonìng
  • 2 tàblespoons olìve oìl
Pàstà:
  • 12 oz of spàghettì
Whìte Wìne Pàrmesàn Sàuce:
  • 4 tàblespoons butter
  • 1 yellow onìon chopped
  • 4 gàrlìc cloves mìnced
  • 2 scàllìons chopped
  • 2 smàll tomàtoes dìced
  • 1 tàblespoon flour
  • 1 cup heàvy creàm
  • 1 cup whìte wìne
  • ½ cup Pàrmesàn cheese shredded
  • 1 teàspoon Ìtàlìàn Seàsonìng
  • 1/2 teàspoon sàlt more to tàste
  • ¼ teàspoon crushed red pepper flàkes
Ìnstructìons