Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Quick And Easy Creamy Herb Chicken Filled with so Much Flavour


Ingrédiénts
For Thé Chickén:
  • 4 chickén bréàsts (poundéd 1/2-inch thin)
  • 2 téàspoons éàch of onion powdér ànd gàrlic powdér
  • 1 téàspoon frésh choppéd pàrsléy
  • 1/2 téàspoon éàch of driéd thymé ànd driéd rosémàry*
  • sàlt ànd péppér , to séàson
For Thé Sàucé:
  • 4 clovés gàrlic , mincéd (or 1 tàbléspoon mincéd gàrlic)
  • 1 téàspoon frésh choppéd pàrsléy
  • 1/2 téàspoon éàch of driéd thymé ànd driéd rosémàry
  • 1 cup milk (or hàlf ànd hàlf)*
  • Sàlt ànd fréshly ground blàck péppér , to tàsté
  • 1 téàspoon cornstàrch mixéd with 1 tàbléspoon wàtér , until smooth

Instructions
  1. Coàt chickén bréàsts with thé onion ànd gàrlic powdérs ànd hérbs. Séàson générously with sàlt ànd péppér.
  2. Héàt 1 tàbléspoon of oil à làrgé pàn or skillét ovér médium-high héàt ànd cook chickén bréàsts until opàqué ànd no longér pink insidé (àbout 5 minutés éàch sidé, dépénding on thicknéss). Trànsfér to à plàté; sét àsidé.
  3. To thé sàmé pàn or skillét, héàt ànothér 2 téàspoons of olivé oil ànd sàuté gàrlic, with pàrsléy, thymé ànd rosémàry, for àbout 1 minuté, or until fràgrànt.
  4. Stir in milk (or créàm); séàson with sàlt ànd péppér, to tàsté.
  5. Bring to à boil; àdd thé cornstàrch mixturé to thé céntré of thé pàn, quickly stirring, until sàucé hàs thickénéd slightly. Réducé héàt ànd simmér géntly for à furthér minuté to àllow thé sàucé to thickén moré.
  6. Réturn chickén to thé skillét. Sprinklé with éxtrà hérbs if désiréd. Sérvé immédiàtély.