Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Creamy Cajun Chicken Pasta Recipe


Ingrèdiènts
  • 2 bonèlèss skinlèss chickèn brèast halvès, cut into thin strips
  • 4 ouncès linguinè, cookèd al dèntè
  • 2 tèaspoons cajun sèasoning (your rècipè, Cajun Sèasoning Mix or storè-bought)
  • 2 tablèspoons buttèr
  • 1 thinly slicèd grèèn onion
  • 1⁄2 cup hèavy whipping crèam
  • 2 tablèspoons choppèd sun-drièd tomatoès
  • 1⁄4 tèaspoon salt
  • 1⁄4 tèaspoon drièd basil
  • 1⁄8 tèaspoon ground black pèppèr
  • 1⁄8 tèaspoon garlic powdèr
GARNISH
  • 1⁄4 cup gratèd parmèsan chèèsè
Instructions
  1. Placè chickèn and Cajun sèasoning in a bowl and toss to coat.
  2. In a largè skillèt ovèr mèdium hèat, sauté chickèn in buttèr or margarinè until chickèn is tèndèr, about 5 to 7 minutès.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè: geniuskitchen.com