Creamy Cajun Chicken Pasta Recipe
Ingrèdiènts
- 2 bonèlèss skinlèss chickèn brèast halvès, cut into thin strips
- 4 ouncès linguinè, cookèd al dèntè
- 2 tèaspoons cajun sèasoning (your rècipè, Cajun Sèasoning Mix or storè-bought)
- 2 tablèspoons buttèr
- 1 thinly slicèd grèèn onion
- 1⁄2 cup hèavy whipping crèam
- 2 tablèspoons choppèd sun-drièd tomatoès
- 1⁄4 tèaspoon salt
- 1⁄4 tèaspoon drièd basil
- 1⁄8 tèaspoon ground black pèppèr
- 1⁄8 tèaspoon garlic powdèr
GARNISH
- 1⁄4 cup gratèd parmèsan chèèsè
Instructions
- Placè chickèn and Cajun sèasoning in a bowl and toss to coat.
- In a largè skillèt ovèr mèdium hèat, sauté chickèn in buttèr or margarinè until chickèn is tèndèr, about 5 to 7 minutès.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè: geniuskitchen.com