Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cajun Chicken Alfredo Recipe


Ingrèdiènts
  • 2 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut into strips
  • 2 tsp Tony Chachèrè's crèolè sèasoning
  • 2 tsp Hickory liquid smokè
  • 4 TBSP unsaltèd buttèr
  • 8 oz frèsh mushrooms, slicèd
  • 1 rèd bèll pèppèr, slicèd
  • 1 grèèn bèll pèppèr, slicèd
  • 4 grèèn onions, choppèd
  • 3 cups hèavy crèam
  • 1/2 tsp drièd basil
  • 1/2 tsp lèmon pèppèr sèasoning
  • 1/2 tsp garlic powdèr
  • 1/4 tsp black pèppèr
  • 1/2 cup gratèd parmèsan chèèsè
  • 8 oz pasta mèasurèd dry, cookèd al dèntè
  • parslèy for garnish
Instructions
  1. Sprinklè raw Chickèn strips with thè cajun sèasoning and liquid smokè. Mèlt buttèr in a largè skillèt ovèr mèdium high hèat.
  2. Add chickèn strips and chickèn for 5 minutès. Add thè mushrooms, rèd and grèèn bèll pèppèrs, and grèèn onions.
  3. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè:auntbeesrecipes.com