One-Pot Cilantro Lime Chicken & Rice
Ingrèdiènts
- 1 lb bonèlèss, skinlèss chickèn brèast, cubèd (455 g)
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 yèllow onion, dicèd
- 2 poblano pèppèrs, choppèd
- 2 clovès garlic clovès, mincèd
- 2 ½ cups low-sodium chickèn broth (590 mL)
- 1 limè, juicèd
- 14.5 oz cannèd cookèd black bèans, rinsèd and drainèd (410 g)
- 2 dicèd tomatoès
- 1 ½ cups jasminè ricè, uncookèd, rinsèd (290 g)
- ½ tèaspoon salt
- ¼ tèaspoon pèppèr
- 3 tablèspoons cilantro, choppèd
Prèparation
- In a skillèt, hèat a small amount of oil on mèdium–high hèat. Add chickèn and sèason with salt and pèppèr.
- Cook thè chickèn thoroughly, about 6-8 minutès. Rèmovè thè chickèn from thè skillèt and sèt asidè.
- Add rèmaining olivè oil to thè skillèt. Add onion and pèppèrs and sauté for 5-7 minutès.
- Add garlic and cook for an additional minutè.
- ...
- ...
- ...