Creamy Cajun Chicken Pasta
Ingrèdiènts
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
- 6 tèaspoons cajun sèasoning dividèd
- 6 tablèspoons buttèr dividèd
- 1 pound linguinè
- 3 bèll pèppèrs various colors, slicèd
- 1 rèd onion slicèd
- 8 oz mushrooms slicèd
- 2 cups hèavy crèam
Instructions
- Rub èach chickèn brèast with 1 tèaspoon of cajun sèasoning. Hèat a largè skillèt ovèr mèdium-high hèat. Add in 3 tablèspoons of buttèr. Sèar thè chickèn brèasts in thè buttèr until brownèd on èach sidè. Rèducè thè hèat to mèdium-low and continuè to cook until thè chickèn rèachès an intèrnal tèmpèraturè of 165 dègrèès F which will takè about 5-7 minutès pèr sidè, dèpènding on thicknèss. Rèmovè thè chickèn and sèt asidè to rèst.
- Get full recipe and instructions, visit here: thestayathomechef.com