Buffalo Chicken Recipe
INGRÈDIÈNTS
- 2-3 chickèn brèasts poundèd thin (approx. 1 pound)
- 3 tablèspoons olivè oil, dividèd
Buffalo Marinadè
- 1/4 cup Frank's hot WINGS Saucè for morè hèat OR Frank's ORIGINAL Hot Saucè for lèss hèat
- 2 tablèspoons honèy
- 1 tablèspoon limè juicè
- 1 tèaspoons garlic powdèr
- 1 tèaspoon chili powdèr
- 1 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon ground cumin
- 1/2 tèaspoon smokèd paprika
- 1/2 tèaspoon onion powdèr
- 1/4 tèaspoon pèppèr
Buffalo Glazè
- Rèsèrvèd marinadè (in dirèctions)
- 1 tablèspoon honèy
- 1 1/2 tèaspoons limè juicè
- slicèd bèst buffalo chickèn rècipè on a wood cutting board
INSTRUCTIONS
- Whisk togèthèr all of thè Buffalo Marinadè ingrèdiènts in a mèdium bowl. Mèasurè out 1/4 cup and add to a shallow dish or frèèzèr bag, along with 2 tablèspoons olivè oil. Add chickèn and toss èvènly to coat. Marinatè in thè rèfrigèrator 2 hours up to ovèrnight.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @carlsbadcravings.