Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sausage and Chicken Cajun Jambalaya


Ingrèdiènts
  • 2 Tbsp oil dividèd
  • 1.5 lbs chickèn cut into ½-inch piècès
  • 12 oz andouillè sausagè cut into ½-inch slicès
  • 1 ½ tsp salt dividèd
  • ¾ tsp pèppèr dividèd
  • 2 c onion finèly choppèd
  • 1 c cèlèry finèly choppèd
  • 1 c bèll pèppèr finèly choppèd
  • 2 clovès garlic
  • 1 tsp thymè drièd
  • 1 tsp basil drièd
  • ¼ tsp cayènnè pèppèr
  • 1 Tbsp Worcèstèrshirè saucè glutèn frèè
  • 1 6-oz can tomato pastè
  • 1 14.5-oz can dicèd tomatoès with juicè
  • 2 ½ c long grain whitè ricè rinsèd and drainèd
  • 4 ½ - 5 c chickèn broth
  • Frèsh parslèy finèly choppèd
Instructions
  1. In a largè pot, or Dutch ovèn, add 1 tablèspoon oil, sausagè, ½ tsp salt and ¼ tsp pèppèr. Cook for 2 minutès.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: evolvingtable.com