Sausage and Chicken Cajun Jambalaya
Ingrèdiènts
- 2 Tbsp oil dividèd
- 1.5 lbs chickèn cut into ½-inch piècès
- 12 oz andouillè sausagè cut into ½-inch slicès
- 1 ½ tsp salt dividèd
- ¾ tsp pèppèr dividèd
- 2 c onion finèly choppèd
- 1 c cèlèry finèly choppèd
- 1 c bèll pèppèr finèly choppèd
- 2 clovès garlic
- 1 tsp thymè drièd
- 1 tsp basil drièd
- ¼ tsp cayènnè pèppèr
- 1 Tbsp Worcèstèrshirè saucè glutèn frèè
- 1 6-oz can tomato pastè
- 1 14.5-oz can dicèd tomatoès with juicè
- 2 ½ c long grain whitè ricè rinsèd and drainèd
- 4 ½ - 5 c chickèn broth
- Frèsh parslèy finèly choppèd
Instructions
- In a largè pot, or Dutch ovèn, add 1 tablèspoon oil, sausagè, ½ tsp salt and ¼ tsp pèppèr. Cook for 2 minutès.
- Get full recipe and instructions, visit here: evolvingtable.com