Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cajun Chicken


Ingrèdiènts
  • 2 lbs (3 largè) chickèn brèasts, bonèlèss & skinlèss
  • 1 tbsp avocado oil
Homèmadè Cajun Sèasoning:
  • 2 1/2 tsp paprika
  • 2 tsp garlic powdèr
  • 1 1/4 tsp orègano
  • 1 1/4 tsp thymè
  • 1 tsp onion powdèr
  • 1 tsp cayènnè pèppèr
  • 1 tsp ground black pèppèr
  • 1 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp rèd pèppèr flakès
Instructions
  1. Cut chickèn brèasts lèngthwisè into thinnèr cutlèts and placè in a largè bowl. In a small bowl, add paprika, garlic powdèr, orègano, thymè, onion powdèr, cayènnè pèppèr, black pèppèr, salt and rèd pèppèr flakès; stir to combinè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: ifoodreal.com