Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best S'mores Cheesecake Recipe


INGRÈDIÈNTS
FOR THÈ GÀNÀCHÈ
  • 1 1/2 c. chocolàtè chips
  • 3/4 c. hèàvy crèàm
FOR THÈ CRUST
  • 1 slèèvè gràhàm cràckèrs, crushèd
  • 5 tbsp. mèltèd buttèr
  • 1/4 c. sugàr
  • pinch of koshèr sàlt
  • 1 slèèvè of gràhàm cràckèrs, sèpàràtèd into sticks
FOR THÈ CHÈÈSÈCÀKÈ
  • 16 oz. (2 blocks) crèàm chèèsè, softènèd
  • 3/4 c. powdèrèd sugàr
  • 1 1/2 c. cold hèàvy crèàm
  • 1 tsp. purè vànillà èxtràct
  • 1/4 tsp. koshèr sàlt
  • mini màrshmàllows
DIRÈCTIONS
  1. Màkè gànàchè: Plàcè chocolàtè chips in à mèdium, hèàtproof bowl ànd sèt àsidè. Hèàt hèàvy crèàm in à smàll sàucèpàn ovèr mèdium hèàt. Whèn bubblès bègin to brèàk thè surfàcè àround thè èdgès of thè pàn, turn off thè hèàt.
  2. Pour thè hot crèàm ovèr chocolàtè chips, whisking constàntly until thè sàucè is smooth. Lèt cool slightly.
  3. Màkè crust: In à làrgè bowl, mix togèthèr gràhàm cràckèr crumbs, mèltèd buttèr, sugàr ànd sàlt. Grèàsè àn 8” springform pàn with cooking sprày ànd prèss mixturè into pàn.