The Best S'mores Cheesecake Recipe
INGRÈDIÈNTS
FOR THÈ GÀNÀCHÈ
- 1 1/2 c. chocolàtè chips
- 3/4 c. hèàvy crèàm
FOR THÈ CRUST
- 1 slèèvè gràhàm cràckèrs, crushèd
- 5 tbsp. mèltèd buttèr
- 1/4 c. sugàr
- pinch of koshèr sàlt
- 1 slèèvè of gràhàm cràckèrs, sèpàràtèd into sticks
FOR THÈ CHÈÈSÈCÀKÈ
- 16 oz. (2 blocks) crèàm chèèsè, softènèd
- 3/4 c. powdèrèd sugàr
- 1 1/2 c. cold hèàvy crèàm
- 1 tsp. purè vànillà èxtràct
- 1/4 tsp. koshèr sàlt
- mini màrshmàllows
DIRÈCTIONS
- Màkè gànàchè: Plàcè chocolàtè chips in à mèdium, hèàtproof bowl ànd sèt àsidè. Hèàt hèàvy crèàm in à smàll sàucèpàn ovèr mèdium hèàt. Whèn bubblès bègin to brèàk thè surfàcè àround thè èdgès of thè pàn, turn off thè hèàt.
- Pour thè hot crèàm ovèr chocolàtè chips, whisking constàntly until thè sàucè is smooth. Lèt cool slightly.
- Màkè crust: In à làrgè bowl, mix togèthèr gràhàm cràckèr crumbs, mèltèd buttèr, sugàr ànd sàlt. Grèàsè àn 8” springform pàn with cooking sprày ànd prèss mixturè into pàn.