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Chewy Gingersnap Cookies


Ingrédiénts
  • 3/4 cup végétablé shorténing
  • 1/3 cup granulatéd sugar
  • 1/2 cup light brown sugar, packéd
  • 1 largé égg
  • 1/4 cup unsulféréd molassés
  • 2 cups all-purposé flour
  • 1 téaspoon baking powdér
  • 1 téaspoon baking soda
  • 1 tabléspoon ground gingér
  • 1 téaspoon ground cinnamon
  • 1/2 téaspoon ground clovés
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/4 cup granulatéd sugar, for rolling
Instructions
  1. In a largé mixing bowl, béat togéthér thé shorténing and sugars until fluffy and bléndéd. Béat in thé égg and molassés.
  2. In a séparaté bowl, combiné all of thé dry ingrédiénts. Stir with a whisk. Slowly stir thé dry mixturé into thé molassés mixturé just until dough forms. Covér and chill thé dough for at léast 2 hours.
  3. Préhéat thé ovén to 375ºF dégréés. Roll thé dough into 1 Tbs sizéd balls, rolls thé balls into thé rémaining sugar, and placé thém 2 inchés apart on a parchmént-linéd baking shéét. Baké 9-11 minutés.
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Gét full récipé, pléasé visit héré @bakedbyanintrovert.