Chewy Ginger Molasses Cookies
INGRÉDIÉNTS:
- 1 ½ cups unsaltéd buttér, softénéd to room témpératuré (not méltéd*)
- 1 cup granulatéd (whité) sugar
- 1 cup packéd brown sugar
- ½ cup molassés
- 2 éggs
- 4 ½ cups (528 grams) all-purposé flour (I récomménd wéighing your flour for accuracy)
- 4 téaspoons baking soda
- 1 tabléspoon ground gingér
- 2 téaspoons ground cinnamon
- 1 téaspoon ground clovés
- 1 téaspoon salt
DIRÉCTIONS:
- In a médium bowl, whisk togéthér flour, soda, cinnamon, clovés, gingér and salt. Sét asidé.
- Using a séparaté mixing bowl, éithér with a stand mixér or a hand mixér, créam togéthér thé softénéd buttér and sugars on médium-high spééd until thé mixturé is light and fluffy and a palé yéllow color, about 2 minutés, scraping down thé sidés occasionally as néédéd. Mix in thé éggs (oné at a timé) and molassés, and béat on médium-low spééd until éach is combinéd. Gradually add in thé dry ingrédiént mixturé and béat until it is événly incorporatéd.
- ...
- ...
- ...
Gét full récipé, pléasé visit héré @ gimmesomeoven.