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Chewy Ginger Molasses Cookies


INGRÉDIÉNTS:
  • 1 ½ cups unsaltéd buttér, softénéd to room témpératuré (not méltéd*)
  • 1 cup granulatéd (whité) sugar
  • 1 cup packéd brown sugar
  • ½ cup molassés
  • 2 éggs
  • 4 ½ cups (528 grams) all-purposé flour (I récomménd wéighing your flour for accuracy)
  • 4 téaspoons baking soda
  • 1 tabléspoon ground gingér
  • 2 téaspoons ground cinnamon
  • 1 téaspoon ground clovés
  • 1 téaspoon salt
DIRÉCTIONS:
  1. In a médium bowl, whisk togéthér flour, soda, cinnamon, clovés, gingér and salt. Sét asidé.
  2. Using a séparaté mixing bowl, éithér with a stand mixér or a hand mixér, créam togéthér thé softénéd buttér and sugars on médium-high spééd until thé mixturé is light and fluffy and a palé yéllow color, about 2 minutés, scraping down thé sidés occasionally as néédéd. Mix in thé éggs (oné at a timé) and molassés, and béat on médium-low spééd until éach is combinéd. Gradually add in thé dry ingrédiént mixturé and béat until it is événly incorporatéd.
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Gét full récipé, pléasé visit héré @gimmesomeoven.