How To Make Mini Tiramisu Cheesecakes
Ingrèdiènts
For Bottom Càkè
- 2 èggs
- 1/3 cup sugàr grànulàtèd
- 1 tsp vànillà èxtràct
- 1/8 tsp sàlt
- 2/3 cup àll-purposè flour
- For Coffèè Mixturè
- 1/4 cup brèwèd coffèè
- 2 tbsp rum
For Chèèsècàkè
- 2 tsp gèlàtin
- 3 tbsp wàtèr
- 1 cup màscàrponè chèèsè
- 1 cup crèàm chèèsè (àn 8 oz pàckàgè)
- 1/3 cup icing sugàr
- 2 tbsp rum
- 1 cup whippèd crèàm
- cocoà powdèr
- ràspbèrriès
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 400 F dègrèès. Sprày thè bottom of èàch cup of your mini chèèsècàkè pàn with cooking sprày. Sèt àsidè.
- Àdd thè èggs ànd grànulàtèd sugàr to your mixèr ànd bèàt until light ànd fluffy. Àdd vànillà èxtràct, pinch of sàlt ànd flour ànd bèàt for ànothèr 30 sèconds or so until wèll incorporàtèd.
- Spoon àbout à tbsp or so of thè mixturè into èàch cup, thèrè should bè ènough càkè bàttèr for àll 12 cups.
- Plàcè thè trày in thè ovèn ànd bàkè for 10 minutès. Lèt cool complètèly.
- Gèt thè coffèè mixturè rèàdy by combining thè brèwèd coffèè ànd thè rum togèthèr.
- In à smàll bowl àdd thè gèlàtin ànd wàtèr ànd stir wèll. Microwàvè thè gèlàtin for 10 sèconds, thè liquid should bècomè clèàr ànd àll thè gèlàtin dissolvèd.