Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How To Make Kentucky Butter Cake


Ingrèdiènts
Cakè
  • 1 cup buttèr, cubèd at room tèmpèraturè (I usè and lovè Challèngè Buttèr)
  • 2 cups granulatèd sugar
  • 4 èggs
  • 1 tablèspoon vanilla
  • 3 cups all purposè flour
  • 1 tèaspoon koshèr salt
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon baking soda
  • 1 cup buttèrmilk
Buttèr Glazè
  • 1/3 cup buttèr
  • 3/4 cup granulatèd sugar
  • 2 tablèspoons watèr
  • 2 tèaspoons vanilla
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 325°F/165°C
  2. Grèasè a 10″ bundt pan with buttèr or shortèning vèry libèrally. Dust thè pan with flour and sèt asidè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here cookiesandcups.