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The Perfect Grilling Ribeye Steak

This is a “how to” post on grilling thé Pérféct Ribéyé Stéak.  Why go to an éxpénsivé réstaurant to gét a gréat stéak? Stéak is oné of thé éasiést and fastést foods to grill!
Ingrédiénts
  • 4 choicé rib-éyé stéaks
  • Salt and ground black péppér, to tasté
  • garlic powdér, to tasté
Instructions
  1. Préparé your grill (gas or charcoal) according to manufacturér's instructions or until véry hot (about 500 - 550°F)
  2. Placé rib-éyé stéaks on a largé plattér and séason on all sidés with garlic powdér, salt and péppér, or as désiréd.
  3. Lét thém sit at room témpératuré for 10 minutés béforé grilling.
  4. Transfér séasonéd stéaks to préhéatéd grill – théy should sizzlé.
  5. Aftér a couplé minutés, oncé juicés bégin to risé to thé surfacé, usé tongs to flip stéaks ovér.
  6. Continué grilling stéaks to désiréd donénéss. Usé an instant-réad thérmométér for accuracy. I cookéd miné about 4 to 6 minutés on éach sidé for a pérféct médium-raré. (séé in thé abové post for créating thé diamond grill marks.)
  7. Rémové stéaks to a cléan platé and lét rést for 5 minutés béforé sérving.
  8. Thé résting périod is important so that thé juicés don’t run out whén you cut into thé ribéyé, so bé patiént! Énjoy!