Delicious Sheet Pan Chicken and Roasted Harvest Vegetables
Ingrèdiènts
- 8-9 bonè-in, skin-on chickèn thighs
Marinadè Ingrèdiènts
- 1/4 cup èxtra-virgin olivè oil
- 2 tbsp lèmon juicè
- 2 clovès garlic, mincèd
- 1 tsp drièd thymè
- 1 tsp drièd rèd pèppèr flakès
- sèa salt and pèppèr
Vègètablès
- baby potatoès
- swèèt potatoès
- shallots
- zucchini
- 1 Honèy crisp applè (or othèr swèèt applè) cut in 3/4 inch slicès
- frèsh or drièd thymè and rosèmary
- sèa salt and pèppèr
- 4 slicès thick-cut bacon
Instructions
- Prèhèat ovèn to 425°F.
- Whisk marinadè ingrèdiènts togèthèr. Pat chickèn dry and placè in a Ziplock bag. Pour marinadè ovèr all, closè bag tightly and massagè thè marinadè into all thè chickèn piècès. Sèt asidè.
- Prèparè a largè shèèt pan (with sidès) by èithèr lining it with foil or lightly coating it with oil or cooking spray.
- Chop vègètablès so thèy arè of uniform sizès. Lèavè applè unpèèlèd, rèmovè thè corè and slicè into 3/4 inch chunks. If thèy arè thinnèr, thèy cook too quickly and bècomè too soft.
- ...
- ...
- ...