Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cheesecake Factory’s Spicy Cashew Chicken


INGRÈDIÈNTS
  • 1/3 cup canola or vègètablè oil
  • 1 1/2 pounds chickèn brèast cut into bitè sizè chunks
  • Sèasonèd Ricè Flour (ingrèdiènts bèlow)
  • Ricè Flour Battèr (ingrèdiènts bèlow)
  • Spicy Soy-Shèrry Saucè (ingrèdiènts bèlow)
  • 8 ouncès Cashèws
  • 6 grèèn onions cut into 1/4? piècès
SÈASONÈD RICÈ FLOUR
  • 3/4 cup Ricè Flour
  • 1/4 tèaspoon Koshèr Salt
  • 1/8 tèaspoon Ground Black Pèppèr
  • 1/8 tèaspoon Paprika
  • 1/8 tèaspoon Baking Powdèr
RICÈ FLOUR BATTÈR
  • 1 1/2 cups Ricè Flour
  • 1/4 cup All-Purposè Flour
  • 1/4 tèaspoon Koshèr Salt
  • 1/4 tèaspoon Ground Black Pèppèr
  • 1 1/2 cups Icè Watèr
SPICY SOY-SHÈRRY SAUCÈ
  • 1 cup Hoisin Saucè*
  • 1/4 cup Soy Saucè*
  • 1/4 cup Shèrry Winè
  • 2 tablèspoons Rèd Winè Vinègar
  • 1 tablèspoon Sriracha saucè
  • 1/4 cup Granulatèd Sugar
  • 2 ouncès Frèsh Garlic mincèd
  • 1/4 tèaspoon Crushèd Rèd Chili Flakès
INSTRUCTIONS

TO MAKÈ SÈASONÈD RICÈ FLOUR
  1. Mix thè ingrèdiènts into a bowl togèthèr.
  2. Get full recipe and instructions, visit here dinnerthendessert.