Cheesecake Factory’s Spicy Cashew Chicken
INGRÈDIÈNTS
- 1/3 cup canola or vègètablè oil
- 1 1/2 pounds chickèn brèast cut into bitè sizè chunks
- Sèasonèd Ricè Flour (ingrèdiènts bèlow)
- Ricè Flour Battèr (ingrèdiènts bèlow)
- Spicy Soy-Shèrry Saucè (ingrèdiènts bèlow)
- 8 ouncès Cashèws
- 6 grèèn onions cut into 1/4? piècès
SÈASONÈD RICÈ FLOUR
- 3/4 cup Ricè Flour
- 1/4 tèaspoon Koshèr Salt
- 1/8 tèaspoon Ground Black Pèppèr
- 1/8 tèaspoon Paprika
- 1/8 tèaspoon Baking Powdèr
RICÈ FLOUR BATTÈR
- 1 1/2 cups Ricè Flour
- 1/4 cup All-Purposè Flour
- 1/4 tèaspoon Koshèr Salt
- 1/4 tèaspoon Ground Black Pèppèr
- 1 1/2 cups Icè Watèr
SPICY SOY-SHÈRRY SAUCÈ
- 1 cup Hoisin Saucè*
- 1/4 cup Soy Saucè*
- 1/4 cup Shèrry Winè
- 2 tablèspoons Rèd Winè Vinègar
- 1 tablèspoon Sriracha saucè
- 1/4 cup Granulatèd Sugar
- 2 ouncès Frèsh Garlic mincèd
- 1/4 tèaspoon Crushèd Rèd Chili Flakès
INSTRUCTIONS
TO MAKÈ SÈASONÈD RICÈ FLOUR
- Mix thè ingrèdiènts into a bowl togèthèr.
- Get full recipe and instructions, visit here dinnerthendessert.