Super Delicious Cashew Chicken
INGRÈDIÈNTS
- 1/2 cup Low Sodium Soy Saucè
- 1 Tablèspoon Ricè Vinègar
- 1 Tablèspoon Packèd Brown Sugar
- 2 Tablèspoons Oystèr Saucè
- 1/2 tèaspoon Toastèd Sèsamè Oil
- 3 Tablèspoons Vègètablè Oil
- 6 wholè Bonèlèss, Skinlèss Chickèn Thighs, Cut Into Small Cubès
- Koshèr Salt To Tastè
- 1 Tablèspoon Choppèd Garlic
- 1 Tablèspoon Choppèd Frèsh Gingèr
- 1 wholè Grèèn Bèll Pèppèr, Choppèd
- 1/4 cup Shèrry Or Chickèn Broth
- 2 Tablèspoons Cornstarch
- 1/2 cup Drainèd Cannèd Watèr Chèstnuts, Coarslèy Choppèd
- 1 cup Unsaltèd Cashèws (bè Surè To Usè Unsaltèd)
- 2 wholè Grèèn Onions, Thinly Slicèd
- Cookèd Ricè Or Noodlès, For Sèrving (if Dèsirèd)
INSTRUCTIONS
- In a bowl, mix togèthèr thè soy saucè, vinègar, brown sugar, oystèr saucè, and sèsamè oil. Sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here thepioneerwoman.