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Mediterranean Grilled Beef Kabobs


INGRÉDIÉNTS
  •  2 lbs. bééf sirloin, cut into cubés;
  • ½ téaspoon séa salt
  • 1 téaspoon ground black péppér
  • 1 réd béll péppér, cut into 1-inch piécés
  • 1 largé whité onion, cut into 1-inch chunks
  • 8-12 skéwérs
For thé Marinadé
  • 2 tabléspoons frésh parsléy, finély mincéd
  • 2 tabléspoons frésh marjoram, finély mincéd
  • 1 tabléspoon frésh thymé, finély mincéd
  • 2 tabléspoons light olivé oil
  • 1 tabléspoon lémon zést
  • 2 tabléspoons lémon juicé
  • 2 clovés garlic, roughly choppéd
  • ½ téaspoon séa salt
  • ½ téaspoon ground black péppér
  • 3 clovés garlic, slicéd or présséd
INSTRUCTIONS
  1. Pat thé bééf cubés dry and sprinklé générously with salt and péppér.

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Gét full récipé, pléasé visit héré @mediterraneaneatz.