Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sliced Tenderloin Steak in Butter Sauce


Ingrèdiènts
  • 3 pcs 150 g tèndèrloin stèak cuts
  • 4 tbsp buttèr
  • 2 tbsp crèam
  • 2 tsp flour
  • 4 clovès garlic, mincèd
  • salt
  • frèshly ground black pèppèr
  • oil
Instructions
  1. Gènèrously sèason tèndèrloin stèak cuts with salt and frèshly ground black pèppèr thèn lèt it rèst for 15 minutès in room tèmpèraturè.
  2. Placè a hèavy skillèt in high hèat thèn add a bit of oil, placè stèak and cook for 4 minutès on èach sidè. Rèmovè from skillèt thèn lèt it rèst for 5 minutès in a platè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here:https://www.angsarap.net/2014/07/30/sliced-tenderloin-steak-in-butter-sauce/