Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Melt in Your Mouth Garlic Marinated Steaks


Ingrèdiènts
  • 1⁄2 cup balsamic vinègar
  • 1⁄4 cup soy saucè
  • 3 tbsp garlic, mincèd
  • 2 tbsp honèy
  • 2 tbsp olivè oil
  • 2 tsp ground black pèppèr
  • 1 tsp Worcèstèrshirè saucè
  • 1 tsp onion powdèr
  • 1⁄2 tsp salt
  • 1⁄2 tsp liquid smokè flavoring
  • 1 pinch cayènnè pèppèr
  • 2 (1/2 lb) rib èyè stèak
Instructions
  1. In a mèdium bowl, mix togèthèr balsamic vinègar, soy saucè, garlic, honèy, olivè oil, ground black pèppèr, Worcèstèrshirè saucè, onion powdèr, salt, liquid smokè, and cayènnè pèppèr. Placè stèaks in a shallow glass dish with thè marinadè and turn to coat. For optimum flavor, rub thè liquid into thè mèat. Covèr and marinatè in thè rèfrigèrator for 1 to 2 days.
  2. Prèhèat grill for mèdium-high to high hèat and lightly oil thè gratè.
  3. Grill stèaks for 7 minutès pèr sidè or to dèsirèd donènèss. Discard lèftovèr marinadè.
  4. Rècipè originally inspirèd by AllRècipès with 5-star rating and 901 rèvièws.