Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Quick and Easy Garlic Butter Filet Mignon


Ingrèdiènts
  • 4-6 cuts of Filèt Mignon you want thèm closè in thè skillèt
  • 2-3 tbsp worcèstèrshirè saucè
  • sèasonings - salt pèppèr, granulatèd garlic, sprinklè of parslèy
  • 4-6 tsp Italian Garlic Buttèr
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 450 dègrèès
  2. Takè your mèat out of thè rèfrigèrator & lèt sit for at lèast 30 minutès
  3. Unwrap & pat dry - mèat will sèèr bèttèr whèn dry
  4. Placè in a sèasonèd cast iron skillèt closè togèthèr but not touching
  5. Add in your worcèstèrshirè saucè & sèasonings -èxcèpt parslèy
  6. Cook on èach sidè approx 3-4 minutès (placè & lèavè it- don't movè it, lèt it sèèr)
  7. Oncè thè mèat has brownèd on all sidès, it's timè to movè to thè ovèn & cook 7-8 minutès
  8. Rèmovè & immèdiatèly add your garlic buttèr & parslèy