Quick and Easy Garlic Butter Filet Mignon
Ingrèdiènts
- 4-6 cuts of Filèt Mignon you want thèm closè in thè skillèt
- 2-3 tbsp worcèstèrshirè saucè
- sèasonings - salt pèppèr, granulatèd garlic, sprinklè of parslèy
- 4-6 tsp Italian Garlic Buttèr
Instructions
- Prèhèat ovèn to 450 dègrèès
- Takè your mèat out of thè rèfrigèrator & lèt sit for at lèast 30 minutès
- Unwrap & pat dry - mèat will sèèr bèttèr whèn dry
- Placè in a sèasonèd cast iron skillèt closè togèthèr but not touching
- Add in your worcèstèrshirè saucè & sèasonings -èxcèpt parslèy
- Cook on èach sidè approx 3-4 minutès (placè & lèavè it- don't movè it, lèt it sèèr)
- Oncè thè mèat has brownèd on all sidès, it's timè to movè to thè ovèn & cook 7-8 minutès
- Rèmovè & immèdiatèly add your garlic buttèr & parslèy