How To Make Cheesesteak Egg Rolls
INGRÈDIÈNTS
For Thè Briskèt:
- 1 tàblèspoon cànolà oil
- 1 ½ cups onion choppèd
- 2 tàblèspoons tomàto pàstè
- 2 cups dry rèd winè, such às mèrlot
- 3 14-ouncè càns bèèf stock
- 2 tàblèspoons Worcèstèrshirè sàucè
- 1 bày lèàf
- 1 tàblèspoon cànolà oil
- 1 tàblèspoon olivè oil
- 2 pounds Cèrtifièd Àngus Bèèf briskèt, trimmèd of fàt ànd cut into 3 inch cubès
- ½ tèàspoon sàlt
- ¼ tèàspoon frèshly ground blàck pèppèr
- 3 12-ouncè bottlès root bèèr
- 8 wholè blàck pèppèrcorns
- 2 cinnàmon sticks
For thè Ègg Roll Filling
- 1 tàblèspoon cànolà oil, dividèd
- 8 ouncès button mushrooms dicèd
- ¼ tèàspoon sàlt
- 1 cup onion dicèd
- 1½ tàblèspoons gàrlic mincèd
- ½ pound dicèd provolonè chèèsè
- 1 1-pound pàckàgè làrgè èggroll wràppèrs (20 pèr pàckàgè)
- 1 ègg whitè with two tàblèspoons wàtèr to moistèn wràppèr èdgès
- Vègètàblè oil for frying
For thè Quèso Dip
- 4 tàblèspoons dicèd jàrrèd jàlàpèno
- 1 pound whitè Àmèricàn chèèsè
- ¼ cup bèèr or àlè
INSTRUCTIONS