The Best Bacon Wrapped Spinach Artichoke Stuffed Chicken
Ingrèdiènts
Chickèn:
- 4 largè chickèn brèasts slicèd in half thinly (makès 8 thin brèasts)
- 1 packagè Wright Brand Bacon Applèwood Smokèd flavor
- salt, pèppèr, garlic powdèr
- Spinach Artichokè Filling:
- 1 8 oz packagè crèam chèèsè, softènèd
- 1 10 oz packagè frozèn spinach, thawèd and drainèd
- 1 14 oz can artichokè hèarts, drainèd and choppèd
- 2-3 clovès garlic, mincèd
- 3/4 cup shrèddèd mozzarèlla chèèsè
- 1/3 cup shrèddèd parmèsan chèèsè
Instructions
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès. Linè a largè rimmèd cookiè shèèt with aluminum foil and top with a wirè baking rack. Sèt asidè.
- Slicè chickèn brèasts thinly in half to crèatè two thin brèasts. You will havè 8 total aftèr slicing. Sprinklè èach piècè of chickèn with salt, pèppèr, and garlic powdèr.
- ...
- ...