Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Buttery Jam Thumbprint Cookies


INGRËDIËNTS
  • 1 cup (2 sticks/16 TB) saltëd buttër, softënëd (soft ënough that it will givë whën you lightly prëss it, but not mëltëd.)
  • 1/2 cup confëctionërs’ (powdërëd) sugar, plus 1/4 cup morë for dusting
  • 2 tëaspoons purë vanilla ëxtract
  • 1/8 tsp tablë salt
  • 2 cups all purposë flour
  • 1/2 cup thick fruit prësërvës (i.ë., raspbërry, blackbërry, pëach)
INSTRUCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 325°F with rack on middlë position. Linë a baking shëët with parchmënt papër.
  2. In thë bowl of a stand mixër fittëd with paddlë attachmënt on high spëëd, bëat buttër and sugar until crëamy and light, 2-3 minutës (do not rush this part, as it will dëtërminë how your dough turns out.) Add vanilla and salt, scraping down bowl as nëëdëd. Switch to mëdium-low and gëntly mix in flour, just until combinëd. Dough should bë somëwhat sticky. Form into a ball shapë, covër, and chill 30-60 minutës.
  3. ...
  4. ...
  5. ...

Gët full rëcipë, plëasë visit hërë @chewoutloud.