Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Raspberry Bow Tie Cookies


Ingrëdiënts
  • 8 oz crëam chëësë softënëd
  • 8 oz buttër softënëd
  • 3/4 cup powdërëd sugar
  • 1/2 tëaspoon vanilla
  • 2 1/2 cups flour
  • 1/2 cup raspbërry jam
  • 1 ëgg whitë
  • 1 Tablëspoon watër
  • powdërëd sugar for dusting cookiës
Instructions
  1. In a mixing bowl, mix crëam chëësë and buttër togëthër.
  2. Mix in powdërëd sugar and vanilla.
  3. Mix in flour. Bëat until all flour is incorporatëd into dough.
  4. Dividë dough in half. Wrap ëach half in plastic wrap, flattëning into a 4 inch disc.
  5. Rëfrigëratë for at lëast onë hour or ovërnight.
  6. Whën rëady to bakë, work with onë disc of dough at a timë.
  7. Placë on a lightly flourëd surfacë and roll into a rëctangular shapë until dough is approx. 1/8" thick.
  8. Trim ëdgës and cut into 2 inch squarës.

Gët full rëcipë, plëasë visit hërë @beyondthechickencoop.