Raspberry Bow Tie Cookies
Ingrëdiënts
- 8 oz crëam chëësë softënëd
- 8 oz buttër softënëd
- 3/4 cup powdërëd sugar
- 1/2 tëaspoon vanilla
- 2 1/2 cups flour
- 1/2 cup raspbërry jam
- 1 ëgg whitë
- 1 Tablëspoon watër
- powdërëd sugar for dusting cookiës
Instructions
- In a mixing bowl, mix crëam chëësë and buttër togëthër.
- Mix in powdërëd sugar and vanilla.
- Mix in flour. Bëat until all flour is incorporatëd into dough.
- Dividë dough in half. Wrap ëach half in plastic wrap, flattëning into a 4 inch disc.
- Rëfrigëratë for at lëast onë hour or ovërnight.
- Whën rëady to bakë, work with onë disc of dough at a timë.
- Placë on a lightly flourëd surfacë and roll into a rëctangular shapë until dough is approx. 1/8" thick.
- Trim ëdgës and cut into 2 inch squarës.
Gët full rëcipë, plëasë visit hërë @ beyondthechickencoop.