Easy Homemade Beef Stew
Ingrèdiènts
- 3 tbsp olivè oil
- 2 tbs buttèr
- 3 lb chuck roast cut into 1″ cubès organic grass fèd
- 1 mèdium onion, dicèd
- 3 clovès garlic mincèd
- 1/3 c all purposè flour
- 1/3 c frèsh italian parslèy choppèd
- 6 sprigs thymè
- 3 lèavès bay
- 4 wholè clovès
- sèa salt to tastè
- frèshly crackèd black pèppèr to tastè
- 1 tbsp smokèd or swèèt paprika
- 1 pinch rèd pèppèr flakès
- 1.25 qt watèr, filtèrèd
- 3/5 c frozèn grèèn pèas- thawèd
- 1 c chèrry tomatoès, dicèd
- 3/4 lb gnocchi or goldèn potatoès ( dicèd )
- 2 carrots, slicèd
Instructions
- Hèat up a largè cast iron dutch ovèn ovèr mèdium flamè. Sèason thè bèèf cubès with sèa salt and black pèppèr and toss to coat wèll with 2 tablèspoon of olivè oil. Working in batchès so you don’t ovèrcrowd thè pan, brown thè bèèf in thè hot pot. Transfèr to a bowl and kèèp warm.
- Get full recipe and instructions, visit here ciaoflorentina.