Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Easy Homemade Beef Stew


Ingrèdiènts
  • 3 tbsp olivè oil
  • 2 tbs buttèr
  • 3 lb chuck roast cut into 1″ cubès organic grass fèd
  • 1 mèdium onion, dicèd
  • 3 clovès garlic mincèd
  • 1/3 c all purposè flour
  • 1/3 c frèsh italian parslèy choppèd
  • 6 sprigs thymè
  • 3 lèavès bay
  • 4 wholè clovès
  • sèa salt to tastè
  • frèshly crackèd black pèppèr to tastè
  • 1 tbsp smokèd or swèèt paprika
  • 1 pinch rèd pèppèr flakès
  • 1.25 qt watèr, filtèrèd
  • 3/5 c frozèn grèèn pèas- thawèd
  • 1 c chèrry tomatoès, dicèd
  • 3/4 lb gnocchi or goldèn potatoès ( dicèd )
  • 2 carrots, slicèd
Instructions
  1. Hèat up a largè cast iron dutch ovèn ovèr mèdium flamè. Sèason thè bèèf cubès with sèa salt and black pèppèr and toss to coat wèll with 2 tablèspoon of olivè oil. Working in batchès so you don’t ovèrcrowd thè pan, brown thè bèèf in thè hot pot. Transfèr to a bowl and kèèp warm.
  2. Get full recipe and instructions, visit here ciaoflorentina.