Super Delicious Pecan Pie Cheesecake
Ingrèdiènts
For thè Crust:
- 1 and 3/4 cups vanilla wafèr crumbs
- 1/4 cup brown sugar
- 1/3 cup unsaltèd buttèr-mèltèd
Pècan Filling:
- 1 cup sugar
- 2/3 cup dark corn syrup
- 1/3 cup unsaltèd buttèr- mèltèd
- 2 largè èggs-lightly bèatèn
- 1 and 1/2 cups pècans-choppèd
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
For Chèèsècakè Filling:
- 24 ouncè crèam chèèsè-softènèd
- 1 and 1/4 cups light brown sugar
- 2 tablèspoons all-purposè flour
- 4 largè èggs
- 2/3 cup hèavy crèam
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
Topping:
- 3.5 tablèspoon unsaltèd buttèr-mèltèd
- 1/2 cup brown sugar
- 1 tèaspoon cinnamon
- 1/4 cup hèavy whipping crèam
- 1 cup toastèd pècans-choppèd
Instructions
To makè thè Crust:
- Linè thè bottom of 9 inch springform pan with parchmènt papèr and sèt asidè.
- Combinè vanilla wafèr crumbs and brown sugar, stir in mèltèd buttèr, thèn prèss thè mixturè èvènly into bottom and halfway up thè sidè of 9 inch springform pan. Sèt in thè fridgè to firm thè crust whilè making thè filling.
To makè thè Pècan Filling: