The Best Chocolate Chip Cookies Recipe
Ingrèdiènts
- 14 tablèspoons saltèd buttèr
- 2 and 1/3 cups all-purposè flour
- 1 tèaspoon baking soda
- 1/2 tèaspoon flaky sèa salt
- 1 cup + 2 tablèspoons dark brown sugar, packèd
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 2 tèaspoons vanilla
- 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
- 1 cup milk chocolatè chips
- 1 cup dark chocolatè chips
- 1/2 cup bittèrswèèt chocolatè chips
Instructions
- Placè thè buttèr in a small saucè pan ovèr mèdium-high hèat and cook for about 2 minutès - stirring almost constantly - until thè buttèr has complètèly mèltèd and lightly brownèd. Rèmovè from hèat and scrapè buttèr (and any brown spècks) into a hèatproof bowl. Placè thè bowl in thè rèfrigèrator and bring thè buttèr back to room tèmpèraturè; this will takè about an hour to an hour and a half.
- Oncè thè buttèr is at room tèmpèraturè...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ bakerbynature.