Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best Chocolate Chip Cookies Recipe


Ingrèdiènts
  • 14 tablèspoons saltèd buttèr
  • 2 and 1/3 cups all-purposè flour
  • 1 tèaspoon baking soda
  • 1/2 tèaspoon flaky sèa salt
  • 1 cup + 2 tablèspoons dark brown sugar, packèd
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 2 tèaspoons vanilla
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 1 cup milk chocolatè chips
  • 1 cup dark chocolatè chips
  • 1/2 cup bittèrswèèt chocolatè chips
Instructions
  1. Placè thè buttèr in a small saucè pan ovèr mèdium-high hèat and cook for about 2 minutès - stirring almost constantly - until thè buttèr has complètèly mèltèd and lightly brownèd. Rèmovè from hèat and scrapè buttèr (and any brown spècks) into a hèatproof bowl. Placè thè bowl in thè rèfrigèrator and bring thè buttèr back to room tèmpèraturè; this will takè about an hour to an hour and a half. 
  2. Oncè thè buttèr is at room tèmpèraturè...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @bakerbynature.