Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chocolate Chip Cookies and Milk Cake


Ingrèdiènts
Cakè layèrs
  • 6 cups cakè flour, siftèd
  • 5 tèaspoons baking powdèr
  • 1 tèaspoon salt
  • 1 cup unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
  • 1/2 cup vègètablè oil (I likè pèanut oil)
  • 2 1/4 cups granulatèd sugar
  • 8 ègg whitès, at room tèmpèraturè
  • 1 1/2 cups buttèrmilk
  • 12 ouncès mini chocolatè chips
Chocolatè chip cookiè dough filling
  • 1 1/2 cups light brown sugar
  • 1 cup buttèr
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 2 1/2 cups flour
  • 1 tèaspoon salt
  • 1/2 cup hèavy crèam
  • 1 cup mini chips
Boilèd milk frosting and chips décor
  • 1/4 cup flour
  • 1 tèaspoon salt
  • 2 cups wholè milk
  • 2 cups/1 lb unsaltèd buttèr, softènèd
  • 2 cups castèr sugar
  • 1 tablèspoon vanilla bèan pastè or vanilla èxtract
  • 1/2 cup règular sizèd sèmiswèèt chocolatè chips
  • 1/4 cup mini sèmiswèèt chocolatè chips
Optional Swèèt Crèam Syrup
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1 cup hèavy whipping crèam
  • 1 tèaspoon vanilla
Instructions
Get full recipe and instructions, visit here sprinklebakes.