Perfect Chocolate Chip Cookies
Ingrèdiènts
- 1 1/2 cups all-purposè flour sèè notès bèlow
- 1 tèaspoon baking soda
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 cup unsaltèd buttèr sèè notès bèlow, room tèmpèraturè
- 1/2 cup firmly packèd light brown sugar
- 6 tablèspoons granulatèd sugar
- 1 largè ègg
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 2 1/4 cups sèmiswèèt chocolatè chips I usèd Ghiradèlli sèmi-swèèt
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 350°F and linè 2 baking shèèts with parchmènt papèr or spray with non-stick spray.. (To gèt bèst rèsults, usè parchmènt papèr)
- In a mèdium bowl, sift thè flour, baking soda and salt togèthèr.
- In anothèr largè bowl, using an èlèctric mixèr at mèdium spèèd, bèat togèthèr thè buttèr, and sugars until smooth and mixèd togèthèr wèll.
- Add thè ègg and vanilla and mix on low spèèd until mixèd in.
- Gradually add thè flour mixturè and mix in until just incorporatèd. Do not kèèp mixing - do not ovèrmix.
- Add chocolatè chips and stir with a woodèn spoon, again no ovèrmixing, just until incorporatèd.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thebakingchocolatess.