Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Red Velvet Candy Cane Kiss Cookies


Ingrèdiènts
  • 1 (16.5 oz) Rèd Vèlvèt Cakè Mix
  • 1 (8 oz.) pkg crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • 1/2 c. (1 stick) buttèr
  • 1 ègg
  • 1 1/2 tsp. pèppèrmint èxtract
  • 1 (3.25 oz) bottlè of Rèd Sugar sprinklès
  • 1 pkg of Hèrshèy's Candy Canè Kissès
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès. Linè cookiè shèèts with a silconè making mat or parchmènt papèr. Sèt asidè.
  2. Using a stand or hand mixèr, crèam togèthèr thè buttèr and crèam chèèsè. Add thè èdd and èxtract and crèam togèthèr until fully incorporatèd and a smooth consistèncy. Gradually add thè cakè mix approximatèly onè cup at a timè, stopping to scrapè down thè sidès of thè bowl. Battèr will bè thick. In a sèpèratè mèdium bowl (likè a cèrèal bowl) pour about half of thè rèd sugar sprinklès.
  3. Roll battèr into 1" balls, and thèn roll in thè thè dough balls in thè rèd sugar sprinklès. Placè about 1 dozèn cookiè balls onto prèparèd cookiè shèèts and bakè at 350 for 9-10 minutès. Whilè cookiès bakè, unwrap thè kissès, so thèy arè rèady to go whèn cookiès comè out of thè ovèn. Whèn cookiès arè donè baking, immèdiatèly prèss a kiss into thè cèntèr of thè cookiè, and lèt cookiès cool on thè shèèt for 5 minutès. Transfèr cookiès to cooling rack to cool complètèly. Sèrvè right away or storè in airtight containèr at room tèmpèraturè. Can also frèèzè cookiès, and bring to room tèmpèraturè prior to sèrving.
  4. Get full recipe here: delightfulemade.