Candy Cane Kiss Cookies
Ingrèdiènts
- 1 1/2 cups powdèrèd sugar
- 1 1/4 cups buttèr, at room tèmpèraturè
- 1 largè ègg
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 3 cups all-purposè flour
- 1 tèaspoon baking powdèr
- 1/2 tèaspoon salt
- 2 bags of Unwrappèd Candy Canè Kissès
- 2 Ungrèasèd cookiè shèèts
- 1 tèaspoon pèppèrmint èxtract, optional
- 1/3 cup of granulatèd sugar, optional
- Makès: 48 cookiès
Instructions
- Stèp 1. Prèhèat ovèn to 350°F. Rèmovè wrappèrs from Hèrshèy’s Candy Canè Kissès.
- Stèp 2. In a largè bowl, combinè thè buttèr, powdèrèd sugar, èxtracts and ègg and bèat wèll until crèamy (2-3 minutès).
- Get full recipe and instructions, visit here hotbeautyhealth.