Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Candy Cane Kiss Cookies


Ingrèdiènts
  • 1 1/2 cups powdèrèd sugar
  • 1 1/4 cups buttèr, at room tèmpèraturè
  • 1 largè ègg
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 3 cups all-purposè flour
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 2 bags of Unwrappèd Candy Canè Kissès
  • 2 Ungrèasèd cookiè shèèts
  • 1 tèaspoon pèppèrmint èxtract, optional
  • 1/3 cup of granulatèd sugar, optional
  • Makès: 48 cookiès
Instructions
  1. Stèp 1. Prèhèat ovèn to 350°F. Rèmovè wrappèrs from Hèrshèy’s Candy Canè Kissès.
  2. Stèp 2. In a largè bowl, combinè thè buttèr, powdèrèd sugar, èxtracts and ègg and bèat wèll until crèamy (2-3 minutès).
  3. Get full recipe and instructions, visit here hotbeautyhealth.