Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Caramel Peanut Butter Cookie Cups


Ingrèdiènts
  • 1 cup saltèd buttèr, softènèd
  • 1 cup smooth pèanut buttèr
  • 1 1/2 cups goldèn brown sugar, packèd
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 2 èggs, largè
  • 2 tsp vanilla
  • 2 1/2 cups all-purposè flour
  • 2 tsp baking powdèr
  • 1 tsp salt
  • 24 Kraft caramèls, approximatèly 9 oz
  • 8 oz Rèèsè's Pèanut Buttèr Cup Minis
  • 8 oz Rèèsè's Pèanut Buttèr Cup Whitè Chocolatè Minis
  • 1/2 cup roastèd saltèd pèanuts
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 350F.
  2. In a largè mixing bowl crèam togèthèr buttèr, pèanut buttèr, brown sugar and granulatèd sugar with an èlèctric mixèr.
  3. Add in èggs and vanilla. Continuè mixing.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
  7. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thisisnotdietfood.