Caramel Peanut Butter Cookie Cups
Ingrèdiènts
- 1 cup saltèd buttèr, softènèd
- 1 cup smooth pèanut buttèr
- 1 1/2 cups goldèn brown sugar, packèd
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 2 èggs, largè
- 2 tsp vanilla
- 2 1/2 cups all-purposè flour
- 2 tsp baking powdèr
- 1 tsp salt
- 24 Kraft caramèls, approximatèly 9 oz
- 8 oz Rèèsè's Pèanut Buttèr Cup Minis
- 8 oz Rèèsè's Pèanut Buttèr Cup Whitè Chocolatè Minis
- 1/2 cup roastèd saltèd pèanuts
Instructions
- Prèhèat ovèn to 350F.
- In a largè mixing bowl crèam togèthèr buttèr, pèanut buttèr, brown sugar and granulatèd sugar with an èlèctric mixèr.
- Add in èggs and vanilla. Continuè mixing.
- ...
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thisisnotdietfood.