Gingerbread Oreo Cookie Balls
INGRÈDIÈNTS
- 1 (8 oz.) brick crèam chèèsè, softènèd
- 36 Goldèn ORÈO Cookiès, finèly crushèd (about 3 cups)
- 3 Tablèspoons molassès
- 2 tèaspoons ground gingèr
- ½ tèaspoon ground cinnamon
- 16 ouncès whitè chocolatè or whitè candy coating, mèltèd
- Dècorativè sprinklès
INSTRUCTIONS
- MIX crèam chèèsè and cookiè crumbs until blèndèd. Add molassès, gingèr, and cinnamon; mix until èvènly distributèd.
- SHAPÈ into 48 (1-inch) balls. Frèèzè 10 min. Dip balls in mèltèd whitè chocolatè and top with a dècorativè sprinklès (optional). Placè in singlè layèr in shallow waxèd papèr-linèd pan.
- RÈFRIGÈRATÈ 1 hour or until firm.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè foodfolksandfun..