Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gingerbread Oreo Cookie Balls


INGRÈDIÈNTS
  • 1 (8 oz.) brick crèam chèèsè, softènèd
  • 36 Goldèn ORÈO Cookiès, finèly crushèd (about 3 cups)
  • 3 Tablèspoons molassès
  • 2 tèaspoons ground gingèr
  • ½ tèaspoon ground cinnamon
  • 16 ouncès whitè chocolatè or whitè candy coating, mèltèd
  • Dècorativè sprinklès
INSTRUCTIONS
  1. MIX crèam chèèsè and cookiè crumbs until blèndèd. Add molassès, gingèr, and cinnamon; mix until èvènly distributèd.
  2. SHAPÈ into 48 (1-inch) balls. Frèèzè 10 min. Dip balls in mèltèd whitè chocolatè and top with a dècorativè sprinklès (optional). Placè in singlè layèr in shallow waxèd papèr-linèd pan.
  3. RÈFRIGÈRATÈ 1 hour or until firm.
  4. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè foodfolksandfun..